| Autor |
Problem |
BialyPL
Użytkownik

Data rejestracji: 19.04.08 |
| Dodane dnia 19-04-2008 18:12 |
|
|
Witam. Mam taki problemik z grą Age of Empires II - The Age Of Kings. A mianowicie: płyta z grą, którą mam ma już swoje latka. trzeba przyznać, że jak ją znalazłem to była w fatalnym stanie, dlatego też musiałem ją sobie przegrać, ale była ona w tak dobita, że nie udało sie uratować podfolderu "SOUND" , w którym były umieszczone chyba wszystkie dźwięki. Zamiast tego, do tej nowej płyty dograłem spolszczenie, które wszystko załatwia. Jednak teraz, nie mogę rozpocząć gry pojedyńczej, gdyż wysakuje mi komunikat: " Włóż CD z grą, żeby rozpocząć jednoosobową grę i ponownie uruchom Age of Empires II."
Byłbym wdzięczny, gdyby ktoś poradził coś na tę sytuację  |
|
| Autor |
RE: Problem |
Admin
Super Administrator

Data rejestracji: 24.03.08 |
| Dodane dnia 19-04-2008 18:30 |
|
|
Witaj.
Najlepiej zastosować dodatek do gry, dzięki któremu gra chodzi bez płyty.
Jeśli chcesz to ściągnąć, to zapraszamy do downloadu 
Pozdrawiam,
Admin |
|
| Autor |
BialyPL
Użytkownik

| Dodane dnia 19-04-2008 20:00 |
|
|
Wszystko byłoby ok, gdyby nie małe "ale" . Bo ten patch, dzięki któremu gra chodzi bez płyty, potrzebuje patcha 1.0C. I tu pojawia się problem. Ściąnąłem już 1,0C i gdy chcę go zainstalować pojawia mi się komunikat: "The retail version of AoE II: The Conquerors is not installed on this system."
Nie wiem, może ten patch potrzebuje poprzedniego.. Jakby ktoś wiedział co z tym zrobić to niech napisze. Very please.
|
|
| Autor |
Admin
Super Administrator

Data rejestracji: 24.03.08 |
| Dodane dnia 20-04-2008 11:34 |
|
|
Tak... AoE 2 do zainstalowanie aptha 1.0c potzebuje patha 1.0b...
Czyli kolejnośc instalek:
1. path 1.0b
2. path 1.0c
3. path No CD
Pozdrawiam,
Admin |
|
| Autor |
BialyPL
Użytkownik

| Dodane dnia 20-04-2008 17:25 |
|
|
|
Nie no, ja sie już z tym nie bawię. Po uruchomieniu patcha 1.0b jest ten sam komunikat co w patchu 1.0c. Zresztą chwilowo sobie w AoE 3 gram. Dzięki za pomoc admin. |
|
| Autor |
BialyPL
Użytkownik

| Dodane dnia 22-04-2008 16:33 |
|
|
Myślę, że temat "pomoc" może już zostać. Przyda si, żeby nie zaśmiecać forum podobnymi sprawami.
Edytowane przez Admin dnia 11-05-2008 14:47 |
|
| Autor |
green
Administrator
Miejscowość: Międzychód
Data rejestracji: 16.10.08 |
| Dodane dnia 16-10-2008 06:20 |
|
|
Też kiedyś miałem podobny problem. Kiedyś... ( połowę mego życia temu xD )
Psikałem dezodorantem płytkę, i to pomagało. Robiłem tak przez 3/4 miechy, aż się płyta całkowicie zrypała. W sumie złota edycja aoe nie jest droga. Na gram.pl kupisz ją za 18 zł. :) 4 gry w pakiecie. AoE + dodatek i AoE2 + dodatek. |
|